Vi som startade SET är Göran Forsberg och Andrew Nilsson, bägge med gedigen erfarenhet inom Mustangvärldens alla områden.

Vi var båda sedan länge medlemmar i Classic Mustang Club Sweden men vi vill var mycket tydliga med att det inte finns några kopplingar mellan företaget och klubben.

Företaget började som en irritation hos oss båda över att det inte fanns någon hjälp för alla de Mustang ägare som inte ville importera själv, inte kunde / ville meka själva eller helt enkelt inte hade kunskaperna. Det finns ett flertal företag i Skandinavien som importerar delar och bilar men väldigt få som hade en helhetskunskap och var villiga att att hantera önskemål från import till totalrenoveringar och specialbyggen av motorer och väghållning

Efter en del funderande och genomgång av våra egna kompetenser fann vi att, vi dels kompletterade varandra tämligen väl men också att vi hade goda förutsättningar att driva ett företag som kunde erbjuda något nytt inom Mustangvärlden.
Företag, SET, startade vi i maj -05 och vi har sedan dess haft fullt upp och inte minst bevisat för oss själva att vi satsat helt rätt, många kunder och
projekt och framförallt - vi har väldigt roligt - vilket alltid är en bärande del av ett livskraftigt företag

Hösten 2008 utökade vi med flera samarbetspartners för att möta den stora efterfrågan på våra tjänster.

Våren 2012 sålde Andrew sin del i företaget.

VÅR MÅLSÄTTNING ÄR ATT HÅLLA HÖG KOMPETENS OCH KVALITET OCH LIGGA I FRAMKANTEN AV TEKNIKEN MED EGNA UTVECKLADE PRODUKTER FÖR MUSTANG VÄRLDEN.

Vi arbetar inom följande områden:

Import och Försäljning av Mustangdelar 1965 - 2015
Vi importerar med flyg varje månad vilket ger korta leveranstider, Vår Mustangkompetens garanterar också att Du har någon med rätt kunskaper att diskutera dina inköp med.

Installation/Ombyggnader
Vill du ha delar installerade, vill du ha bilen modifierad, registreringsgodkänd, har du inte kunskaperna, verktygen eller tiden att göra det själv? Låt oss göra det åt dej, vi har kompetensen, tiden, erfarenheten och verktygen.

Originalrenoveringar
Inom renovering har vi en samlad kompetens på över 25 år, med ett flertal mycket fina referenser. Vi utför rådgivning samt hel- eller delrenoveringar av årsmodellerna 1965 - 1973.

Motor
Inom motorbygge har vi en gedigen kunskap, från standardmotorer till kompressormatning med ett flertal referenser. Vi utför rådgivning/planering av motorbyggen samt även själva bygget med hjälp av samarbetspartners.

Väghållning
Inom väghållning har vi en erfarenhet som sträcker sej från banracing till rally samt goda referenser som borgar för ett effektivt resultat. Vi utför rådgivning och planering av modifieringar samt även själva bygget med testning.


SET - Special Engineering Team Kalmarvägen 23 08 500 311 00
Göran Forsberg 746 38 Bålsta goranfor@gmail.com